Silkroad Online - Knight Online | Metin2 Hileleri | Cabal Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Metin2hile.net Metin2 Hileleri , Onlineoynuyoruz.com Silkroad Online , Onlineoyun.7forum.net Conquer Online

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Muhteşem Yüzyıl İzle - Kurtlar vadisi pusu son bölüm

Char Böyle Dizilir

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Char Böyle Dizilir Empty
MesajKonu: Char Böyle Dizilir   Char Böyle Dizilir Icon_minitimePaz Ara. 05, 2010 5:31 pm

S.a ßeyler Bilmeyenlere daha acemi olanlara wsde nasil ii olunur nasil saglam Char dizersiniz Tüm karakterlere göre anlaticam ..
Sawasci dan Basliorum
Savasci savunmalari : Öncelikle Bir Savasciya Karsi ws atacaksaniz itemlerinizde HP Kılıç Çiftel Sawunma Mutlaka olmalıdır .. Bu sawunmalar Ayakkabı Zırh Kolye ve Küpe ye gelir .. Eger savasci veya ninjaysaniz +9 Abanoz a Kılıç 15 Çiftel 15 En azda 10 Yariinsan getirmenizi öneririm ama Sura veya Şamansaniz Cennetin Gözü Küpeye En az 10 yari 15 kiliç 15 Çftel getirin .. Sura Şamanlar Zeka kullanir .. (TR deki banlanan Charim 74 Lw Sura idi bana Suralar konusunda güvenebilirsiniz ..) Ayakkabinizin Ne oldugu farketmez ayakkabinizada 15 kiliç 15 Çiftel ve HP getirin Bide kritik gelirse o ayakkabi Süper olur .. Simdi geldik kolyeye Kolyeniz Cennetin Gözü kolye olsun verdigi Delyci Hasariyla Karsi Tarafta Sawunma olsa bile Deler geçersiniz Savasci Ve Ninjalara öneririm ;} Kolyenizede 15 Kiliç 15 Çiftel ve HP getirin Bide Kritik gelirse süper olur Delyci Kritik Savunma HP Tadindan yenmez walla .. Geldik Simdi Zirha Çelik Tanri Farketmez He Havam olsun Diosaniz Çeligte takın .. Zirha gelecek .Efsunlarda 15 kiliç 15 çiftel we HP dir .. Kaskınıza 15 Büyü 15 Yari ve 15 ateş getirin Zor olacaktir fakat denemelisiniz Savasci ile ws atacaginiz için Size Şahin Kalkan Lazım Beyler NPC de satilmiosa Kurun Bi Zihnsel çar P NPC de warsa ohh çikin ö.z 2.kata ordan düşürün Şahini Efsunlarida Sersemlik Yari olsun Sura ve ya Şamansaniz Sersemlik Yari ve Zeka Getirin .. Geldik Bilezige eger 2 K HP Falan geliosa en fazla bulun bi tane Beyaz Altin Bilezik Basin +9a EfsunLarini Ateş Büyü ve Yariinsan olsun Ha eger HP 4 K Fln oturuosa Ateş Büyü Yariinsan ve HP getirmeniz lazım çok zor olur Ugrasan getirir ama yok o kdr urasamam derseniz yine Beyaz altin Bilezik ala bilrsiiz ama 2 K HP zarariniz olur .. savasciya Karsi Dizilen itemlerimiz Burda Biter Şimdi Ninja ya Geçelim

Ninja Sawunmalari :Ninjalar saglamdir Kodumu oturturlar ama Ben sawunma dizipte bana 5 k üstü Suikast atabilen bir ninja TANIMIYORUM ... Şimdi Kısa Keseyim Yorulmaya Başladım xD Ayakkabı Kolye Küpe ve Zırha Bıçak Sawunmasi Ok Sawunmasi ve HP Getirin (Küpenizde En az 10 yari olsun MUTLAKA) Kaskınız Bileziginiz aynı kalsın (Kaskla Bilezik Sura ve dier karakterle göre tasarlandi 2. 3. bir kaska Hiiiiiiç Gerek yok) Ninjalarada böle bi item dizdiinz Fakat size Birde Kaplan Kalkan lazım Tabi Bu kalkanlar +9 olmalı Ninja Sawunmasi oldugu için bu kalkani kullanin Efsunlari Yarii nsan ve Sersemlik olmali tabiki sura veya şaman iseniz mutlaka ve mutlaka Zeka Bonusu olmalı Zeka kullanmazsaniz Sura niz veya şamanınız Beyinsiz olur Şimdik gelelim Suraya Sura çok güçlü bir Karakterdir Fakat Efsunlar 20 delyci falan filan geliosa 100de100 delyci yapan Bir Savasci Surayi Havada Karada Dagitir Uçuk Efsunlu Swde savasciyi öneririm .. Suralara karşı nasıl sawunma yapacaksınız şimdi arkadaşlar Tahta Kolye veya Cennetin Gözü kullanin Tahta kolyede ateş savunma cennette delyci wardir bana sawunma gerek yok Deler Geçerim diosanız Alın bir cennet gözü +9 Sawaşçı savunması dizerken yaptiginiz Kask Sura için işe yarar Büyü Ateş ve Yari ;] Bilezikte yarar yine ayni şekilde Büyü ateş ve yari Zirhiniz Mutlaka çelik olmalı surayla ws atiosaniz 20 Byü sawunmasi oldugu için ;} Çeliginize Ateş sawunma ve Kılıç Sawunma getirin (Sura Düz wurmaz ama wurursa mutlaka kılıç sawunma lazım çünkü 0 kılıç sawunma Full Büyü Ateş olur mu olmaz adam düzde vurur girer size en az 500 500 Kılıç Şart) Şimdi Zirha bu Efsunlar gelirse Tamam Kılıç Sawunmalarinizi Kullanin Sura Ws lerinde ve Çeliginizi Ateş Kılılç HP olursa çelikte harika olur arkadaşlar Aslanagziniza Sersemlik Yariinsan getirin Sura ve ya Şamansaniz Zeka da mmutlaka olsun .. Suralara dizilen itemlerde bittiiiiiiiii Geldik Şamana Şamanlar Pek olmaz ama olanlarada Yatmamak lazım Bi Şamana Yatarsanız Tüm Sw ye Rezil olursunuz Tabiki Şaman çok güçlü fakat Siz ondan daha güçlü olabilirsiniz .. Şamana Ne sawunma yapılır Açıkçası Hiçbir Zaman Şamana karşı Sawunma dizmedim Şamana Karşı Büyü sawunmasi ve Ejderha pulu kullanin Yine Ayni efsunlar Sersemlik ve Yari Fakat sura beya şamansaniz Zekalı olsun .. Ben ugrasirim diosaniz HP Çan sawunma ve Yelpaze sawunma yapın.. Silaha gelince Şamansaniz Kurtuluş yelpazesine 15 Yariinsan getirin Kritikte olsun Büyü hızı olrsada ii Onu 80 yelpazesi yapip 9 Layin 30 yariinsan Süper olur(Zeka Getirmeyi unutmayin) Beyler Savasciysaniz Muhoyu öneririm (Bedensel için Zihinsele Party ii gider) Muhoyu 15 yari 15 Kritik 15 delyci bide sersemletme gelrse Harika Yapin sirius 30 yariinsan Harika gider ☺ Sura iseniz Hortlak a Yari zeka ve Kritik getirin ii olur Ninjalar Ejderha biçagi kullanin Yariinsan kritik Sersemletme ii gider bide Ruhsuz yapin 30 yariinsan süper Bu Silahların Taşları +5 karakter taşı olsun Sura ninja savasci yi öneririm .. ii oyunlar Beyleeeeer ☺ Teşekkür Etmeyi unutmayin 40 Dakikadir bunu yazmaya urasiom :S
Arkdaşlar son olarak unutmuşum delici vuruş basarsanız karşınızdaki savunma sizin vuruş gücünüzü etkilermez yani delici savunmayı delip geçer
http://onlineoyun.forumotions.net

Char Böyle Dizilir
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Char Güvenliği için svchost.exe (Dikkat)
» Bir İnsan Nasıl Hack Yer ? & Bir Char Şifresi Nasıl Bulunuyo