Admin Admin
Mesaj Sayısı : 164 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 02/11/09 Yaş : 35 Nerden : kastamonu
| Konu: Winodws Vista / Win 7 Kullananlar Hile Açınca Hata Alanlar Çözüm Bulundu Paz Ara. 05, 2010 6:14 pm | |
| Merhaba Arkadaşlar Burdan Windows Vista İşletim Sistemi Kullanan , Multihack , Metin2 Italiano Hack Ve Easy Metin2 Gibi Uygulamalarda Hata Mı Alıyorsun ? Cevabın Evet İse = -İlk Olarak Hilenin Yanındaki ; dll , ocx , Vb... Gerekli Çalışmasını Sağlayan Sistem Gereksinim Dökümleri Vamı ? Cevabın Evetse Bir Not Ekliycem : "Her Multihack Yada Hilenin Yanında Ek Sistem Dosyası Olmayabilir"
Nerde Kaldık ; Ha Evet İse Ben de Şunu Diyorum Değerli Üyemiz =
Bilgisayarınız -mızın...! = İşlevi / Sürümü Multihack İle Uuyumlu Olmayabilir. Bazı Bilgisayarlarda İşe Yarıyor : Hileye Sağ Tıkla , Oradaki Beyaz Yerin Üstüne Yazılmış İşte , Ad Değiştir , Özellikler Falan.... En Üstlerde Olması Lazım ; YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR Yazısını Bul Ve Ona Bas !
Çoğu Bilgisayarda İşe Yarar Nedeni İse Sürümün Sistemine [Multihack'ın] Sistemine Erişir Ve Vista Onu Uyumlu Hale Getirmeye Çalışır.
Başarı Herzaman Kıskanılır Ve Ele Geçirmek İçin Kızgın Bir Boğa Olursun , Sen O Olma Emeğe Saygı Göster , Daha Fazlasını Elde Et ..! | |
|