Silkroad Online - Knight Online | Metin2 Hileleri | Cabal Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Metin2hile.net Metin2 Hileleri , Onlineoynuyoruz.com Silkroad Online , Onlineoyun.7forum.net Conquer Online

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Muhteşem Yüzyıl İzle - Kurtlar vadisi pusu son bölüm

Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! )

3 posters
YazarMesaj
nitro_zxx

nitro_zxx

Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! ) Empty
MesajKonu: Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! )   Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! ) Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 3:35 pm

ARKADAŞLAR ESKİ VERSİYON BALIK BOTUNDAN ÇOK ÖNEMLİ FARKLILIĞI OLAN BALIK BOTUNU SİZLERE SUNUCAM.FARKI BALIĞI KAFAMIZIN ÜSTÜNE BALIK İŞARETİ GELDİKTEN KAÇ SANİYE SONRA ÇEKMEK İSTEDİĞİMİZ SEÇENEĞİDİR.SİZE PROGRAMI KULLANMAYI MADDE MADDE ANLATCAM.

1-İLK ÖNCE PROGRAMI İNDİRİYORUZ.
2-OYUNA GİRİYORUZ.
3-BALIK TUTACAĞIMIZ YERE GİDİYORUZ.
4-(ÇOK ÖNEMLİ)F3 E YEMİ F4 E YETENEKLERİN ALTINDAKİ BALIKÇILIK SEÇENEĞİNİ KOYUYORUZ.
5-SONRA KARAKTERİMİZE ÜSTTEN BAKTIRIP SONUNA KADAR YAKLAŞTIRIYORUZ.
6-MASAÜSTÜNE GELİP BOTU AÇIYORUZ.
Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! ) Balkbotufi9
7-ÖNÜMÜZE YUKARDAKİ RESİM GELİYOR.O SANİYE SEÇENEKLERİNDEN BİRİSİNİ SEÇİYORUZ.(O SANİYE SEÇENEKLERİ BALIK İŞARETİ KAFAMIZA GELDİĞİNDE KAÇ SANİYE SONRA ÇEKCEĞİMİZİ BELLİ EDİYOR.İŞTE BU ÖZELLİK ÇOK GÜZEL.)SİZE ÖNERİM 3-2 SECONDS SEÇENEĞİNİ İŞARETLEYİN.
8-SONRA OYUNA DÖNÜYORUZ.VE ''end'' TUŞUNA BASIYORUZ.VE DAHA MOUSE KLAVYEYİ HİÇ ELLEMİYOZ.YOKSA BOTU YENİDEN KURMAK ZORUNDA KALIRSINIZ.

BOTUMUZ HAZIR HALE GELMİŞTİR.

ÇİFT LİNK WERCEM.(BAZI ARKADAŞLAR RAPİDSHAREDE SORUN YAŞADIĞI İÇİN)
UPLOAD.GEN.TR
BURADAN

RAPİDSHARE
BURADAN

En son nitro_zxx tarafından Perş. Kas. 26, 2009 3:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
emre

emre

MesajKonu: Geri: Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! )   Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! ) Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 3:39 pm

Arkadaşım eline sağlık ama resim yüklemek için orda tablo işareti var oraya tıkla resmin url sini oraya yaz tamam a tıkla oluyor.

En son emre tarafından Perş. Kas. 26, 2009 3:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
nitro_zxx

nitro_zxx

MesajKonu: Geri: Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! )   Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! ) Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 3:46 pm

EVET
TAMAM SEN RESMİ Nİ SİLEBİLİRSİN
emre

emre

MesajKonu: Geri: Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! )   Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! ) Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 3:48 pm

Sende düzeltirsin artık kendininkini
nitro_zxx

nitro_zxx

MesajKonu: Geri: Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! )   Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! ) Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 3:52 pm

tekrar düzenlenmiştir.
emre

emre

MesajKonu: Geri: Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! )   Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! ) Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 3:54 pm

İlgin İçin Teşekkürler:D
nitro_zxx

nitro_zxx

MesajKonu: Geri: Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! )   Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! ) Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 3:55 pm

asıl ben teşekkür ederim uploadlarım devam edecektir
emre

emre

MesajKonu: Geri: Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! )   Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! ) Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 3:57 pm

Bekliyoruz.
mekanci45

mekanci45

MesajKonu: Geri: Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! )   Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! ) Icon_minitimePerş. Kas. 26, 2009 7:00 pm

Aaaa bu benim işime yarıyor işte ne zaman dır arıyordum bunu yayınlayan kimse eğer çok teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum
nitro_zxx

nitro_zxx

MesajKonu: Geri: Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! )   Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! ) Icon_minitimeCuma Kas. 27, 2009 1:36 am

mekanci45 demiş ki:
Aaaa bu benim işime yarıyor işte ne zaman dır arıyordum bunu yayınlayan kimse eğer çok teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum
bende çok teşekkür ediyorum işinize yarıyorsa ne mutulu ^^

Yeni Versiyon Balık Tutma Botu! ( Denenmiştir! )
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Metin2 Fishbot V 1.2 Versiyon Yeni Balık Botu indir
» M2 multihack v9.0+v91 Hile+BaLik botu denenmistir caLisiyor
» Metin2 Balık Botu 3.0.3 Güncellemeden Sonra Calısıyor
» Madalyon Düşürme Hilesi %100 Çalışıyor. (Denenmiştir)
» Metin2 Multihack level Botu versiyon 1.0 indir